DebatPernime 2021 - Prishtinë

Rezultatet e deritanishme për Prishtinën sipas KQZ-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar rezultatet e para të zgjedhjeve në Prishtinë. 

Aktualisht kandidati i VV-së, Arben Vitia dhe 36. 50%.  

Ndërsa i dyti është kandidati i LDK, Përparim Rama me 32,75. Itreti qëndron Daut Haradinaj nga AAK me 15,75%. I katërti, Uran Ismajli nga PDK ka 14,25% Kurse Gezim Mehmeti nga AKR ka 0,50%, Avni Çakmaku 0.25% dhe Florim Isufi 0.0 %.

Linku i rezultateve: https://zgjedhjet2021.org/sq/mayr/r/20