Rezervo pushimet përrallore në “Santa Quaranta” përmes “Sharr Travel”!

Kompania “Sharr Travel”, lidere në fushën e turizmit në Kosovë, ka sjellë për klientët e saj hotelin “Santa Quaranta”, njëri ndër top hotelet më të mira në Republikën e Shqipërisë.

Hotel “Santa Quaranta” shtrihet buzë plazhit të bukur në mes të qytetit të Sarandës dhe është njeri prej hoteleve më të kërkuara në ketë qytet të bukur turistik. Për vetëm 80 euro klientët e kompanisë “Sharr Travel”, ku në këtë çmim përfshihet mëngjesi dhe përdorimi i plazhit, do të përjetojnë momente të paharruara.

Për të kapur ofertën ju mund të kontaktoni direkt në zyrat e kompanisë “Sharr Travel” në Prishtinë, Suharekë, Prizren, por edhe përmes numrave të telefonit që i gjeni më poshtë.

038/610-015

049/610-015

044/610-015

044/542-029

029/224-016