Reagon Hekuran Murati, tregon pse Qeveria nuk ndau fonde të reja për stadiumet e Gjilanit e Gjakovës

KALLXO.com gjatë ditës së sotme ka shkruar për ndarjen e fondeve të Qeverisë së Kosovës për ndërtimin e stadiumeve të Gjilanit dhe të Gjakovës. Sipas projektbuxhetit për vitin 2022 i cili është miratuar nga Qeveria e Kosovës për renovimin e stadiumit të Gjilanit dhe të Gjakovës nuk janë planifikuar të ndahen fonde. Në kuadër të … Continue reading Reagon Hekuran Murati, tregon pse Qeveria nuk ndau fonde të reja për stadiumet e Gjilanit e Gjakovës