Rasti 'Brezovica' - Ilustrim

Rasti "Brezovica", Gjykata sekuestron vilat e 3 gjyqtarëve

Gjykata e Pejës ka vendosur për sekuestrimin e përkohshëm të 75 vilave në Brezovicë.

Në vendimin e marrë të hënën, Gjykata ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë së Ferizajt të datës 14 tetor të këtij viti, kur është kërkuar sekuestrimi i tyre.

Ndër 75 vilat e sekuestruara përkohësisht nga Gjykata e Pejës janë edhe vilat e 3 gjyqtarëve.

Bëhet fjalë për vilën e kryetarit të Gjykatës së Ferizajt, Mustafë Tahirit.

Në këtë listë është edhe gjyqtari i Gjykatës Supreme, Agim Maliqi.

Edhe Maliqit i është sekuestruar vila, e cila në listën e Gjykatës renditet e 36-ta.

Sekuestrimit nuk i ka shpëtuar as gjyqtari tjetër, Bashkim Hyseni, i cili sot është gjyqtar në Gjykatën e Apelit. Tahiri në listën e pronave për të cilat Gjykata e Pejës ka vendosur të sekuestrohen përkohësisht renditet i 38-ti.

KALLXO.com ka siguruar listën e plotë të pronave për sekuestrimin e të cilave ka vendosur Gjykata e Pejës.

Në të janë të renditura vilat e politikanëve, gjyqtarëve, biznesmenëve dhe qytetarëve të tjerë.

Kjo është lista e plotë me emrat e personave pronat e të cilëve Gjykata ka vendosur t’u sekuestrohen.

Kundër këtij urdhri për sekuestrim mund të ushtrohet kundërshtim në afat prej 48 orësh nga momenti i pranimit, drejtuar kolegjit shqyrtues të kësaj Gjykata.