Raportohet i zhdukur një person në Pejë

Një burrë nga Peja ka raportuar në Policinë e Kosovës se një person tjetër ka dalë nga shtëpia më 25 mars të këtij viti dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij. Policia thotë se rasti është nën hetime. Rasti është iniciuar si “Person i zhdukur”.