Ilustrim

Raportohet e zhdukur një vajzë në Gjilan

Një vajzë është raportuar në Polici si e zhdukur. Rastin në organet e rendit e ka lajmëruar babai i saj.

Rasti ka ndodhur në Gjilan më 30 shtator rreth orës 17:40.

Policia ka njoftuar se ankuesi ka raportuar se vajza e tij, ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer ende.

Rasti, sipas PK-së, është duke u hetuar.