Policia e Kosovës

Raportohet e zhdukur një grua në Vushtrri

Një grua është raportuar e zhdukur më 18 mars.

Policia e Kosovës në raportin 24-orësh ka bërë të ditur se ankuesja grua, ka raportuar se një grua tjetër është larguar nga shtëpia dhe nga 18 marsi rreth orës 15:30, nuk dihet vendndodhja e saj.

Sipas PK, rasti ka ndodhur në sheshin “Hasan Prishtina” në Vushtrri dhe se është duke u hetuar.