Raportimi i KALLXO.com – MAPL konstaton se në Kuvendin e Vushtrrisë një asamblist votoi dy herë, anulohet procesi i votimit

Ministria e Pushtetit dhe Administratës Publike ka anuluar procesin e dyshimtë të votimit në Kuvendin Komunal të Vushtrrisë për të cilin KALLXO.com ka raportuar të premten. Në mbledhjen e Kuvendit Komunal të Vushtrrisë të mbajtur, më 27 tetor 2022 dyshohet se në pikën e rendit të ditës për ndërtimin e lapidarit në fshatin Pasomë është … Continue reading Raportimi i KALLXO.com – MAPL konstaton se në Kuvendin e Vushtrrisë një asamblist votoi dy herë, anulohet procesi i votimit