Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Ramush Haradinaj pas votimit: Votoni, mos e lini votën në shtëpi!

Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Hradinaj, ushtroi të drejtën e votës në shkollën “Ali Sokoli” në Prishtinë.

Ai u bëri thirrje qytetarëve të ushtrojnë të drejtën e votës pasi qeverisja komunale, sipas tij, është shumë e rëndësishme për jetën tonë.

“Të gjithë shfrytëzoni të drejtën e të votoni, unë votova, qeverisja komunale është shumë e rëndësishme për jetën tuaj, votoni mos e lini votën në shtëpi. Na priftë e mbara Kosovë”, ka thënë Haradinaj.

Në Kosovë sot mbahen zgjedhjet lokale, në të cilat do të zgjidhen kryetarët e 38 komunave dhe anëtarët e 38 kuvendeve komunale.

Këto janë zgjedhjet e shtata për kuvendet komunale dhe të pestat për kryetarë të komunave.

Vendvotimet janë hapur në ora 7:00 dhe mbyllen në ora 19:00.