Ramiz Lladrovcit i arrestohet drejtori për korrupsion

Policia e Kosovës ka arrestuar sot drejtorin e Infrastrukturës në Komunën e Drenasit, Idriz Hysenaj. Arrestimi është kryer nga njësitë për hetimin e krimit ekonomik dhe korrupsionit në rajonin e Prishtinës, me autorizim edhe të prokurorisë kompetente. Sipas Policisë, pas hetimeve disamujore janë ndërmarrë veprimet e nevojshme hetimore me ç’rast ka rezultuar se i dyshuari … Continue reading Ramiz Lladrovcit i arrestohet drejtori për korrupsion