Ramiz Lladrovci fiton më së shumti nga votat e personave me nevoja të veçanta dhe votat me kusht

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka publikuar rezultatet e votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta në Komunën e Gllogocit (Drenasit).

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, Ramiz Lladrovci ka fituar më së shumti vota, gjithsej 219 nga totali.

Sot ka filluar numërimi i votave me kusht dhe ato të personave me nevoja të veçanta për Zgjedhjet Lokale që u mbajtën me 17 tetor.

Nis numërimi i votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta