Rama: Nesër përurohet rruga e parë për fëmijë në kryeqytet

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se do të përurohet rruga e parë për fëmijë në kryeqytet.

Ai ka thënë se ky përurim do të bëhet nesër nga ora 13:00 pranë Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Elena Gjika”.

“Nesër, në orën 13:00, pranë SHFMU “Elena Gjika” – festojmë transformimin e rrugës dhe ditën e shkollës” – ka thënë Rama.