Del i rremë 'lajmi' për vdekjen e Ratko Mladiqit

Një postim i bërë nga një llogari falso në emër të zëvendës kryeministres së Bosnjës dhe Hercegovinës, Biserka Turkoviq për vdekjen e kriminelit ...

Twitter ia suspendon llogarinë Sheshelit

Rrjeti social Twitter e ka suspenduar llogarinë personale të liderit të radikalëve serbë, Vojislav Sheshel, raporton gazeta beogradase 'Danas'.

Nuk arrin t’i arsyetojë burimet e parave për banesën, shkarkohet gjykatësja

Ish-kryetarja e Gjykatës Administrative të Durrësit, Marjana Velçani u shkarkua nga detyra me vendim të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit më 12 dhjetor 2019.

BERZh financon ndërtimin e rrugës nga Shëngjini në Velipojë

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe Ministria e Financave ranë dakord për një kredi me vlerë 50 milionë euro që do të përdoret për ndë...

Athina akuzon Shkupin për shkelje të Marrëveshjes për emrin

Ministria e Jashtme e Maqedonisë së Veriut ka marrë një notë proteste nga Ministria e Jashtme e Greqisë për shkelje të Marrëveshjes së Prespës, për emrin ...

Kolegji rihap hetimet për prokurorin Adnan Kosova

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka dëgjuar parashtrimet e palëve në ankimin e komisionerit Publik kundër konfirmimit të Prokurorit të Prokurorisë së Përgjithshme Adnan Kosova ...