Akademikët bullgarë s’e njohin maqedonishten, Zaev paralajmëroi reagime ndaj Bullgarisë

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, paralajmëroi se përmes MPJ-së do të dërgojë reagim deri tek Akademia e Shkencave të Bullgarisë, e cila ka miratuar qëndrimin se ...

Zmajeviqit i konfirmohen 14 vjet burgim për krime lufte në Kosovë

 

Kandidatët për presidentë të Kroacisë në luftë për mantelin e Tugjmanit

Derisa gara për president po nxehet në Kroaci, të gjithë kandidatët janë duke luftuar në pretendimin se vetëm ata janë trashëgimtari i vërtetë i themeluesit ...

Shqipëria miraton memorandumin me SHBA-në për sigurinë e rrjetit 5G

Qeveria e Shqipërisë e ka miratuar një Memorandum të Mirëkuptimit me qeverinë e Shteteve të Bashkuara, që ka të bëjë me sigurinë e rrjetit 4G dhe 5G.

Nis transferimi i migrantëve nga kampi i Bosnjës

Në Bosnje dhe Hercegovinë nisi të martën transferimi i migrantëve nga kampi i improvizuar Vuçjak në një qendër të përkohshme pranimi, afër Sarajevës.

Tërmet mbi mjerimin: Familjet e prekura rome, dyfish të penalizuara

Tërmeti ka krisur një pjesë të mureve në dhomat ku jeton Memedije Mehmeti dhe 7 anëtarët e familjes së saj, por banesa duket se ka qenë e pabanueshme ...