Qyteti i Rahovecit. Rahovec. 28.05.15 Photo: Atdhe Mulla

Rahovec, i dehuri hyri në shtëpinë e huaj dhe sulmoi një person

Një burrë është arrestuar pasi që i njejti në gjendje të dehur ka sulmuar një burrë tjetër në shtëpinë e tij dje në Rahovec.

Incidenti ka ndodhur rreth orës 14:40.

Sipas raportit policor, i dyshuari kishte urdhër arrest nga gjykata dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.