Qytetarja nga Ferizaj dorëzon në polici portofolin e gjetur

Gjatë ditës së djshme një qytetare nga Ferizaj ka dërguar në polici një portofol, të cilin e ka gjetur në një qendër tregtare

Sipas policisë, pronarit i kthehen paratë dhe dokumentet, ( 179.53 euro, 50 denar maqedonas , 5 lira turke, , letërnjoftimi i RKS-së , patentë shoferi, indexi universitar dhe kartela e bankës).

Ngjarja ka ndodhur mbrëmë rreth orës 22:00.