Qiramarrësit dhe punëtorët e lokaleve protestojnë për rritjen e çmimit të qirasë nga NPB

Qiramarrësit dhe punëtorët e lokaleve janë duke protestuar para Komunës së Prishtinës për rritjen e çmimit të qirasë nga Ndërmarrja Publike Banesore (NPB) për lokalet në Prishtinë.

Protestuesit thonë se qiraja për lokalet që shfrytëzojnë është rritur gati 100 për qind, çka sipas tyre është e pa përballueshme për shumicën e shfrytëzuesve.

Qiramarrësit kanë thënë se do të detyrohen që të dorëzojnë çelësat e lokaleve nëse nuk përfillet kërkesa e tyre për mos shtrenjtim të qirasë së lokaleve.

Aktualisht disa përfaqësues të protestuesve janë duke biseduar me përfaqësues të komunës për kërkesat e tyre.