Qeveria zëvendëson sekretarin e pezulluar të MTI-së në komisionin për zgjedhjen e bordit të KPMM-së

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka zëvendësuar Burim Rrecin, sekretarin e pezulluar nga puna të Ministrisë dhe Industrisë në komisionin për zgjedhjen e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM). Rreci është zëvendësuar nga Bekim Hoxha, drejtor i përgjithshëm i Agjencisë së Regjistrimit Civil. “Në këtë mbledhje të Qeverisë propozojmë … Continue reading Qeveria zëvendëson sekretarin e pezulluar të MTI-së në komisionin për zgjedhjen e bordit të KPMM-së