Qeveria ridërgon në Kuvend marrëveshjen ndërkombëtare me OPEC-un

Qeveria e Kosovës ka miratuar dhe ka vendosur ta riprocedojë në Kuvendin e Kosovës marrëveshjes ndërkombëtare me Fondin Zhvillimor të OPEC-ut. Kjo marrëveshje nuk ka kaluar në seancën e mbajtur më 16.05.2024, pasi deputetët nga Lidhja Demokratike e Kosovës kanë votuar kundër saj. Ministri i Financave, Hekuran Murati, në konferencë për media deklaroi vlera e … Continue reading Qeveria ridërgon në Kuvend marrëveshjen ndërkombëtare me OPEC-un