Qeveria miraton projektligjin për kredi me mbi 25 milionë euro për sigurimin e ujit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim lidhur me Financimin e Programit – Nxitja dhe Levimi i Mundësive për Sigurimin e Ujit.

Projektligji synon të ratifikojë marrëveshjen  e cila është nënshkruar më 13 korrik 2020.

Gjithashtu, projektligji në fjalë  i siguron Kosovës një kredi në shumën prej 25,100,000 euro.