Qeveria i propozon Kuvendit emrat për anëtarë të Bordit të Pavarur për Miniera dhe Minerale

Kabineti qeveritar në mbledhjen e sotme ka marrë vendim t’i propozoj Kuvendit tw Kosovës, emrat për pesë anëtarët e Bordit të Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Me propozimin e komisionit Ad-Hoc, Qeveria i propozon Kuvendit, kandidatët si në vijim:

Midin Bojaxhiu, Qamil Suka, Gani Maliqi, Rrezarta Pushkolli Makolli, Shaqir Rexhepi, Ibush Luzha, Atifete Zuna, Selvete Grajcevci-Pllana, Behgjet Bytyqi, Jahir Gashi, Gani Kastrati, Ibrahim Krasniqi, Bexhet Nimani, Zenel Selfijaj, Bajram Hoxha.

Nga këta 15 emra, në Kuvend pritet të votohen 5 prej tyre.