Qeveria emëroi Bord të përkohshëm Mbikëqyrës në Trepçë

Qeveria e Kosovës ka emëruar Bordin e Përkohshëm Mbikëqyrës të Ndërmarrjes Trepça. Me propozim të ministres së Ekonomisë, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, është votuar për emërimin e Bordit të përkohshëm Mbikëqyrës në Trepçë. “Si ministre përgjegjëse i propozoj Qeverisë të emëroj një Bord të përkohshëm Mbikëqyrës në Trepçë, këtë propozim e … Continue reading Qeveria emëroi Bord të përkohshëm Mbikëqyrës në Trepçë