Qeveria e Kosovës tregon temat e diskutuara sot në takimin e Brukselit

Qeveria e Kosovës është deklaruar për takimin e sotëm trepalësh në Bruksel mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, presidentit të Serbisë dhe përfaqësuesve të Bashkimit Evropian, Josep Borrell dhe Miroslav Lajçak. “Sot në Bruksel u mbajt takimi i tretë i nivelit të lartë mes Republikës së Kosovës dhe Serbisë. Ky takim është dashur të mbahej … Continue reading Qeveria e Kosovës tregon temat e diskutuara sot në takimin e Brukselit