Qazim Qeska zgjidhet kryetar i degës së PDK-së në Rahovec

Partia Demokratike e Kosovës – dega në Rahovev, ka zgjedhur Qazim Qeskën kryetar të kësaj.

Siç ka njoftuar kjo parti, Qeska u zgjodh me vota unanime.

“Kryesia e degës e falënderon, Prof. Dr. Idriz Vehapin, për kontributin e tij shumëvjeçar si anëtar i PDK-së dhe kryetar i saj, me të cilin kemi realizuar punë të mëdhaja për të mirën e vendit dhe i uron detyrën e re si dekan në FSHMN në Universitetin e Prishtinës”, është bërë e ditur në një postim në Facebook.