PZAP pranon ankesën e NISMA-AKR-PD kundër votave të Listës Serbe

Paneli për Ankesa dhe Parashtresa ka njoftuar se e ka pranuar si të bazuar ankesën e koalicionit Nisma Socialdemokrate, Aleanca Kosova e Re dhe Partia e Drejtësisë. PZAP gjithashtu vendosi edhe për rinumërimin e 1 mijë e 472 vendvotimeve. “PZAP-i 53 ankesa i ka pranuar të bazuara prej tyre lidhur me 52 ankesa paneli ka … Continue reading PZAP pranon ankesën e NISMA-AKR-PD kundër votave të Listës Serbe