Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 16.05.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

1.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Grashtic Radashec (Kodi: 14016001) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] Hotel Baci (kodi: 19100008032) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] D 3 (kodi: 19100008057) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] Mikro 1 (kodi: 19100008030) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] IPKO (kodi: 19100008080) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] C-12 (kodi: 19100008033) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] U-3 (kodi: 19100008034) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] D-1 (kodi: 19100008031) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] Mikro 5 (kodi: 19100016054) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] Mikro 2 (kodi: 19100016053) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] Mikro 3 (kodi: 19100016052) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] Soliterat (kodi: 19100016029) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] D6 (kodi: 19100016112) nga ora 09:00 deri në 17:00

TS 10/04[kV] D9 (kodi: 19100016113) nga ora 09:00 deri në 17:00

Vendet: Bulevardi Dëshmorët e Kombit, rr.Zija Shemsiu, Ulpiana U3  VI.POD, rr.Agim Ramadani nr.14, Ulpiana D-4-1-17 dhe rr.Agim Ramadani nr.13.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjave te reja, ndërrimi i kthinave në TS Ipko LOT 43 (2022) Feeder 6 – Ulpiana.

Prizren:

1.

NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zhupa  (Kodi: 31000026) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10 [kV] (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Mitrovicë:

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti I (Kodi: 74000009) prej 10:30 deri në  ora 14:30

Vendet: rrugët: 18 Qershori, Sheshi Adem Jashari, Ahmet Delija (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Fazli Grajqevci (një pjesë), Fehmi dhe Xheva Lladrovci, Gjergj Fishta, Kamer Lloshi (një pjesë), Sala dhe Hamit Jashari, Selman Vojvoda (një pjesë), Tahir Hasani (një pjesë), Tahir Meha, UÇK (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Klina e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trafove, kontrollimi për vaj; vendosja e shenjave të rrezikut dhe vendosja  dhe riparimi i dyerve.

2.

Stabilimenti 10 [kV] Shupkovci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Parku Bisnesit 2 (kodi: 70000105018) nga ora 10:00 deri 15:30

Vendet: Parku i Bisnesit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi  rrjetit nga shtyllat e vjetra ne te rejat, dhe vendosja e kabllos ABC.

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10(20) kV Vushtrria 2

Nga Dalja 10kV Maxhunaj do të ndërprehen

Në Stabilimentin shpërndarës Maxhunaj-Drejtimi i Dumnicës  këta TS:  nga ora 09:00 deri 15:00

1.NS 10/0.4kV TSK Maxhunaj(kodi:73000011022)

2.NS 10/0.4kV Perball KFOR(kodi:73000011055)

3.NS 10/0.4kV Te Xhamia(kodi:73000011056)

4.NS 10/0.4kV Dumnicë e Ulët (Zenovit)(kodi:73000011045)

5.NS 10/0.4kV TSSH Mekaniku(kodi:73000011050)

6.NS 10/0.4kV Dumnicë e Ulët-1(Danovitë)(kodi:73000011041)

7.NS 10/0.4kV Dumnicë e Ulët (Bekteshi)(kodi:73000011044)

8.NS 10/0.4kV Dumnicë e Ulët (Shkolla)(kodi:73000011043)

9.NS 10/0.4kV Dumnicë e Ulët-1(Qokollët)(kodi:73000011042)

10.NS 10/0.4kV Dumnicë (Latifaj)(kodi:73000011051)

11.NS 10/0.4kV TSSH Dumnicë L.Abazi(kodi:73000011053)

12.NS 10/0.4kV TS Naim Haradinaj(kodi:73000011058)

13.NS 10/0.4kV TS Faton Syla (kodi:73000011059)

Vendet: Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Vilancë, Ropicë, Brezhnicë, Samadrexhë dhe  Dumicë e Mesme.

Arsyeja: Projekte investive, montimi i shtyllave te reja te betonit per projektin LOT2 Mitrovica-Nedakovci-22 MV1-02/702.

Gjakovë:

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Acetileni (Kodi: 81000001) prej 10:00 deri në  ora 15:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali  (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qendra teknike (Kodi: 82000005) prej 10:00 deri në  ora 14:00

Vendet: Rrugët: Sylejamn Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 494 Bekim Sylka, 495 Dëshmorët e Pashtrikut, 496 Mexhit Mustafa, 499 Mustafë Ibishi, 500 28 Nëntori, 501 Xhevat Kasapi, 502 Sylejmon Vokshi, 503 Skënder Rexhepi, 505 Sadedin Hajda, 506 Milaim Krasniqi, 508 Shotë Galica, 508 Xhafer e Samir Nurkasa, 510 Bujar Thaqi, Sheh Hilmi Maliqi, 516 Vëllezërit Haradinaj, 517 Afrim Bajraktari, 519 Kullat Binjake, 520 Halit Thaqi, 521 Viktimat e Marsit, 532 Bekim Isma, 559 Isuf Berisha dhe M.Krasniqi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i ndërprerësit 0.4kVA në TS Rahoveci XII 82000005003 dhe verifikimi për vaj.

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00  deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terezive  (kodi: 81000004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të ri në LP Bistazhini dhe kalimi i 1 Trafoje nga Ura e Terezive në LP Bistazhin.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të ri në LP Bistazhini dhe kalimi i 1 Trafoje nga Ura e Terzive në LP Bistazhin.