Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara nga KEDS, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovës, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në rrjetin elektrik në disa vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Koha më e gjatë e ndërprerjes për të premten do të jetë 7 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 30-10-2020

1.

TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

Punime në projekte investive

Data e punimit: 30-10-2020

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 – 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Bërnicë e epërme (Kodi: 13000001004) nga ora 11:00 – 15:00

Vendet: Bërnicë e epërme.

Arsyeja: Punime  në  RTU.

3.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028)  prej orës 08:30 – 10:30  dhe 13:00 deri 15:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik

Arsyeja: Vendosja e shtylles së TM, lidhja e LP ne te njejten shtyllë  dhe tokëzimi i shtylles.

4.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtrubullova (kodi 16100004) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Shtrubullovë,Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 30-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maja e zezë (Kodi 50051007) nga ora 12:00 – 15:00

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku si dhe vendet Levoshë dhe Maja e Zezë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të betonit

2.

Në TS 110/10 kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanice (kodi: 52000003) prej orës 09:00 – 12:00  dhe 13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanic, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Pastrim I trases.

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa furnizim me tension mbetet edhe BRE Led Light Technology (Kodi:52000003041)

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 30-10-2020

1.

Në TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi 2   (kodi:30034003) prej orës 09:00 – 12:00  dhe 13:00-16:00

Vendet:.  Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica  (Kodi :31000029) nga ora 12:00 – 12:30

Vendet: Rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë), Fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i TS beteja e pashtrikut.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 30-10-2020

1.

Nga  TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpcë  (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 10:00  deri ne ora 16:00.

Vendet: Shtërpcë dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovica, Jazhincë, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr, Berevce dhe Brezovicë.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC –  Viçë –  Matkos Group

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 30-10-2020

1.

Në TS 35/10 kV Kaqanik  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Voskopoja  (kodi:40043001) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet:.  Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë) dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e shtyllave Betonit

2.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva  (Kodi 41046004) nga ora 09:00-12:00 dhe  13:00-16:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker. Fshatrat: Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 30-10-2020

1.

Në TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi   (Kodi 80080007) nga ora 09:00-12:00 dhe  13:00-16:00.

Vendet: Fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll. Rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumatorë) dhe Nënë Tereza (1 konsumatorë).

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.