Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

KEDS njofton se edhe nesër do të zhvillojë punime në projekte investive si dhe për sigurinë e sistemit. Për këtë arsye do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete e fshatra të Kosovës.

Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 03-12-2020

1.

NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës  10:30  deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës  08:00-17:00

Vendet: Komoran te shkolla

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe ri kyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 22 Preoci (Kodi: 10000001)  prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja: Vendosja e kthinave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen këto TS 10/04 kV:

TS 10/04 kV Kampshtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV  Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Preoci 3  (TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi: 19000035004)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)  prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

TS 10/04 kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi: 19000035012)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146)  prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

TS 10/04 kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)  prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Veternikut.

Arsyeja: Vendosja e kthinave  të tensionit të mesëm.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj do të ndërprehen stabiliment:

TS 10/0.4 kV Mekatyp-ks (kodi: 40000004223) prej orës    09:00-21:00

TS 10/0.4 kV TS Guri 1  (kodi: 40000004230) prej orës    09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Viva R. Bajrami (kodi: 40000004231) prej orës  09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Ve-Tro-Isolag sh.p.k (kodi: 40000004260) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV V.Gervalla II (kodi: 40000004219) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori e re  (kodi: 40000004252) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori -blinda (kodi: 40000004242) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Privat -eskavatori (kodi: 40000004221) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Muhabi Berisha (kodi: 40000004222) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nenetori MBTS (kodi: 40000004243) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka  (kodi: 40000004220) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Dogani (kodi: 40000004227) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Stabiliment shpërndarës (kodi: 40000004218) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lulzim Emini (kodi: 40000004282) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lulzim Emini (kodib: 40000004283) prej orës 09:00-21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. Kadri Zeka, rr. 28 Nentori dhe bizneset.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehen stabiliment:

TS 10/0.4 kV MBTS-BANKA (kodi: 40040001003) prej orës 09:00-17:00

TS 10/0.4 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) prej orës 09:00-17:00

TS 10/0.4 kV Vehbi Salihu (kodi: 40040001174) prej orës  09:00-17:00

Vendet: MBTS Banka, Lorik Jashari dhe Vehbi Salihu.

Arsyeja:Zhvendosja e transformotorit.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrom-Deva (Kodi: 81000003)  prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe  Ymer Prizreni.

Arsyeja: Kalimi i TS 25 nga LP 10kV Gjakova I në LP 10kV Elektromotori Deva, për shkak të ngarkesës.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Koretin Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllove në sekondar të transformatorit në TS Topanicë dhe montimi i ndarësit linjor në degëzimin e Korminjanit.