Foto-ilustrim

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër ndërprerje të energjisë deri në 12 orë

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa fshatra e qytete të Kosovës.

Koha më e gjatë e ndërprerjes nesër do të jetë 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës:

Punime në projekte investive

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: ngritja e shtyllave

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi 14000010) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë

Arsyeja: Zhvendosje e  TS-it

3.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TSB Bërnic e epër (Kodi: 13000001004) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnic e epër.

Arsyeja: Punimeve  ne  RTU.

5.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 deri në ora 17:00

Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Pastrimi i terenit.

6.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonija (Kodi: 10000013)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

7

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J17 Bercom  (Kodi: 10000011)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Berkom

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

8.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Jumko (Kodi: 10000004)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Jumko, Zona industriale nj epjes

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

10.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I .do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje ..

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

11.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Banesat e Apollonisë.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

12.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II..do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu (Kodi:15018016)  prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi I nenstacioneve te reja 35/10kV dhe energjizimi I daljeve te reja Feeder 3 Feeder 4 Feeder 5 ne nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushe Kosova 2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Haxhavit(Kodi:16100005044) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagja e Haxhaviteve.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove ne Poterk e Haxhavit.

Rajoni i Pejës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maja e zezë (Kodi 50051007) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gjimnazi,Kisha Ortodokse,Lidhja rezerv TS-7/2,Kfori Italian,Kfori Argjentina

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të betonit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani  (Kodi: 53000002) prej orës 09:00 – 12:00  dhe  13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit 10 kV në degëzim të Buqanit dhe pastrim traseje degëzimi Dubovik te Behoci.

2.

Në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi  (Kodi: 53000005) prej orës 08:45 – 09:00  dhe  16:00-16:45

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

NS-at te cilet mbesin pa tension prej orës 08:45 deri në ora 16:45 janë:

NS10/0.4kV Dashinoc 2(Kodi: 53000005027)

NS10/0.4kV Mazniku 3(Kodi: 53000005028)

NS10/0.4kV Mazniku 2(Kodi: 53000005029)

NS10/0.4kV Mazniku i ri Sylajt (Kodi: 53000005030)

Vendet: Mazniku dhe nje pjese e Dashinovcit

Arsyeja:Vazhdimi i punimeve në pastrimin e trasesë.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Zhuri  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit   (kodi: 30035005) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga Vegjetacioni.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gadime Kodi: 41000013) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Babushi I Muhaxherëve,Gadime e Ulët,Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnic  (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori  (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc  (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Montimi i bazave dhe i siguresave 10kV,bartja e rrjetit 10 kV në shtyllën e re dhe tërhjekja e përçuesëve të lakuar.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Në NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV III-shi(Kodi: 81000116364) prej orës  10:00-11:00

Vendet:Rr.Gjon  Nikollë Kazazi një pjesë,Ismail Qemali nje pjesë,Konferenca e Bunjajit një pjesë dhe Konstadin Kristoforidhi një pjesë.

Arsyeja: Lidhja e termometrit në transformator.

Rajoni i Gjilanit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Nga  TS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri në ora 16:00.

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 29-10-2020

1.

Në  NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Begunca (Kodi:61067010)  prej orës 11:00 – 15:30

Vendet:Begunca, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë, Lagja Arifaj.

Arsyeja: Vendosja e perçuesëve nëpër shtylla reja.

2.

Në NS 110/35/10 kV Vitia do te ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa (kodi: 61067008) prej ores  11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Mogillë,Kabashë,Rafshina,Bozovik,Shoshar,Debelldejë,Binqa

Arsyeja:Shkaku i mbingarkeses të Daljes 10kV Vitia.

3.

Në NS 110/35/10 kV Vitia do te ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005) prej ores  12:00  deri në ora 14:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme,Te ura,Te Kasabanka,te Shtëpia e kulturës,Te Pasqyrja dhe te kisha katolike).

Arsyeja:Shkaku i mbingarkeses të Daljes 10kV Vitia.