Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto zona

Për shkak të punimeve të planifikuara, KEDS ka njoftuar se nesër, më 14 janar, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete e fshatra të Kosovës.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prishtina 1 dhe TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Fushkosova komplet dhe pa tension  mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:15  deri në ora 04:15

Vendet: Ana e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës, banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanca Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, Pjesa te Tregu, Uglari komplet, një pjesë e Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e Reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakaradë, Dardhishtë, Lismir, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradia e Ulët (një pjesë), Batusë, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e ushqimit të kafshëve, Hekurudhat e Kosovës Fushë-Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani,  Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja, Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madh dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të reja.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Në NS 110/10kV Prishtina  3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Shefki Berisha “Terraplan & Partners” Sh.p.k. (kodi: 12000002125) nga  11:00 deri 16:00

NS 10/0.4 kV Senol Ata “KONAK”SH.P.K (kodi: 12000002186) nga  11:00 deri 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Rrexhep Mala, një pjesë  e rr.Ali Pashë Tepelena, një pjesë e rr. Gazmend Zajmi dh një pjesë e rr. Lordi Bajron.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave  hyrëse/dalëse.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banesë (kodi: 40000003268) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TE VIZIONI   Rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Ndërtesë- Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (Banesa) Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Një pjesë e daljes Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, selektimi i kabllove.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (MBTS)(kodi: 40000003210) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Kisha Katolike.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave RMU 2+1 dhe energjizimi i kabllove të reja në TS Kisha Katolike III.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndarësit të tokëzimit.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2, Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.