Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër deri në 12 orë pa rrymë disa qytete e fshatra

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se edhe gjatë ditës së nesërme ka paraparë të kryejë disa punë në sistemin energjetik.

Me këtë rast do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa fshatra dhe qytete të Kosovës.

Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 02-12-2020

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës  10:30  deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime  në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga  TS 110/35/10kV Prishtina 1 dhe TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Fushë-Kosova komplet dhe pa tension  mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 03:00  deri në ora 06:00

Vendet: Ana e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës, Banesat Bresje Fushë-Kosovë, Tregu, Ambullanca Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, pjesa te tregu, Uglari komplet, një pjesë të Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni ITrenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29, Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e ushqimit të kafshëve, Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani,  Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madhë dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të reja.

Rajoni i Prizrenit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 02-12-2020

1.

Në NS 110/10kV Theranda  do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Theranda  (kodi: 32000016) prej orës  08:00  – 20:00

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123, 563 Nëna Terezë, 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 580 Uinston Çerçili (një pjesë), 582 Ismail Qemali, 583 Endrit Kavaja, 594 Hajdin Berisha, 595 Enver Bytyqi, Qendra Zejtare dhe një pjesë e Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhësve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

2.

Në NS 110/10kV Theranda  do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) prej ores  08:00  – 20:00

Vendet: rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skënderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

3.

Në NS 110/10kV Theranda  do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Rr.Reqanit (kodi: 32000005) prej ores  08:00  – 20:00

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Banesat e BENAF-it, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 02-12-2020

1.

TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tabahana (Kodi 30033010) nga ora 10:00 deri në 12:00

Vendet: rrugët: Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi  Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji,  Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksandër Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta, Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Eliminimi i prishjes në kthinën e Trafo-Fushës TS 630 kVA “Vitmir Jemini” (dëmtim fizik).

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 02-12-2020

1.

TS 35/10 kV Zhur do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Ujësjellësi (kodi: 30035002) prej orës    11:00-13:00

Vendet: Fshati Zhur (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndarësit të zbarrave.

Rajoni i Ferizajt

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 02-12-2020

1.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Drejtimi i Carralevës (Stabiliment).

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Gashët) (Kodi: 41046004029)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Musojt) (Kodi: 41046004030)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Karaqicë (Krasniqët)- (Kodi: 41046004032)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV  Carrelevë-Kastrioti (Kodi: 41046004042)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Devatak (Kodi: 41046004056)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV  Kryqi i Belincit (Kodi: 41046004058)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV (Kodi: 41046004059)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV  Guri Company -Naim Ibush Arifi (Kodi: 41046004060) prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë-Fehmiu (Kodi: 41046004061)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë-Behajt (Kodi: 41046004062)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Zborc Dani (Kodi: 41046004063)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë te Xhamia(Kodi: 41046004064)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë – Pompa e ujit (Kodi: 41046004065)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Carralevë III-Shkolla e Vjetër(Kodi: 41046004066)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Zborc e reja (Kodi: 41046004070)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pishat 1 (Kodi: 41046004073)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë IV (te Azizi) (Kodi: 41046004081)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Pjetërshticë III (te Dugojtë) (Kodi: 41046004089)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Besimi Comerc (Kodi: 41046004094)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Hajri Xhelili (Kodi: 41046004095)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV Ntp Ekoplan (Gurthyesi L. Abazi) (Kodi: 41046004101)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Habib Hyseni (Kodi: 41046004114)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Dugë- (Kodi: 41046004118)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Kastrioti (Kodi: 41046004119)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Zborc-Badraxhit (Kodi: 41046004122)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Zborc-Topillët (Kodi: 41046004123)  prej  10:00 – 12:00

TS 10/0.4 kV TS Semedin Dugolli-Zdrukthtar (Kodi: 41046004125)  prej  10:00 – 12:00

Vendet: Pjetërshticë, Caralevë, Zborc dhe Belincë.

Arsyeja: Lidhja e kabllos kryesore furnizuese nga trafostacioni deri në ormanin e ri.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 02-12-2020

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Vëllezërit Gërvalla (Stabiliment).

TS që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Lagja e Re -III (Kodi: 40000032239)  prej  09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Lagja e Re -II (Kodi: 40000032237)  prej  09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Trestenikët) (Kodi: 40000032241)  prej  09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Fazli Sojeva Banesë (Kodi: 40000032238)  prej  09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Fitorja” Ndërtesa te Çerdhja (Kodi: 40000032240)  prej  09:00 – 21:00

TS 10/0.4 kV Vëllezërit Gërvalla  – I (Kodi: 40000032232)  prej  09:00 – 21:00

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 02-12-2020

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Mekatyp-ks (kodi: 40000004223) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV TS Guri 1  (kodi: 40000004230) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV Viva R. Bajrami (kodi: 40000004231) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV Ve-Tro-Isolag sh.p.k (kodi: 40000004260) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV V.Gërvalla II (kodi: 40000004219) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori e re  (kodi: 40000004252) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori -blinda (kodi: 40000004242) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV Privat – eskavatori (kodi: 40000004221) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV Muhabi Berisha (kodi: 40000004222) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori MBTS (kodi: 40000004243) prej orës    09:00-10:000

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka  (kodi: 40000004220) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV Dogani (kodi: 40000004227) prej orës    09:00-10:00

TS 10/0.4 kV Stabiliment shpërndarës (kodi: 40000004218) prej orës 09:00-10:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Kadri Zeka, rr.28 Nëntori dhe bizneset.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafos Elita Group.

Rajoni i Gjakovës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 02-12-2020

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Acetileni (Kodi 81000001) nga ora 09:00 deri në 10:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Kyçja e kthinës dalëse për konsumatorin në fjalë (Lidhja e kthinave me shufra bakri).