Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara në sistemin energjetik, vendet ku nesër do të ndalet rryma

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokalitete.

Ky është orari i punimeve dhe i ndërprerjes së energjisë sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Gjakovës

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Shkolla e Muzikes (Kodi: 81000002006)  prej orës 11:00 -11:15 dhe nga ora 14:45- 15:00

TS.10/04kV TS.38 (Kodi: 81000002028)  prej orës 11:00 -11:15 dhe nga ora 14:45- 15:00

Vendet: Shkola e mesme dhe TS 38.

TS.10/04kV TS-4 (Kodi: 81000002027)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Sefedin Xërxa.

Arsyeja: Montimi i ndërprerësit në ormanin e tensionit të ulët (panelit) në TS – 4.

Rajoni i Pejës

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011)  prej orës 12:00  deri në ora 15:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në Kpuz.

Rajoni i Prizrenit

1.

Në TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe  Selim Muharremi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Shirokë III- Lagjja e  Buzhalëve.

2.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani  (Kodi: 32000007) prej orës   13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 te NS Bllacë lagjja Lezaj Zekolli.