Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara në rrjet, vendet ku nesër do të ndalet rryma

Kompania KEDS ka njoftuar se nesër do të realizojë punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokacione do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia HHhhhh (kodi: 19000040 ) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Punime në rrjetin e  tensionit të mesëm.

Rajoni i Ferizajt

1.

Nga  TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpce  (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 10:00  deri në ora 12:00.

Vendet: Shtërpce dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovicë, Jazhincë, Sevcë, Vrbeshticë dhe Uikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë, Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr, Berevc dhe Brezovicë.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC –  Viçë –  Matkos Group.

Arsyeja: Demontimi i kozollës së dëmtuar dhe montimi i kozollës së re.

2.

NS 110/35/10kV Lipjan  do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku  (Kodi:41000001) prej orës 10:00  – 11:30 .

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja e Jeta e Re.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku Bizneset nga NS Ferizaji II.

3.

NS 35/10kV Ferizaj 2  do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku –Bizneset  (Kodi:40041005) prej orës 10:00  – 11:30.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku bizneset nga NS Ferizaji II.

4.

NS 35/10kV Ferizaj 2  do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Betoni   (Kodi:40041002) prej orës 10:00  – 11:30.

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku Bizneset nga NS Ferizaji II.

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të  ndërprehet Stabilimenti TS Ndertësa (Ejupi) .

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Kinemaja (Muri  (Kodi: 40040004201) prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Kinemaja e re – Keds  (Kodi: 40040004208) prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Ndertesa (Ejupi)  (Kodi: 40040004027 prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Kinemaja (Muri  (Kodi: 40040004020) prej orës 09:00-16:00

Vendet: Rr.Tony Blair, rr.12 Qershor dhe rr. Dëshmorët e kombit (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i lidhëseve 10 kV në pusetën pranë Stabilimentit TS”Kinemaja” sipas projektit investiv.

Rajoni i Mitrovicës

1.

NS 110/10kV Vushtria 2  do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi  prej orës 10:00 – 14:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS  10/0.4 kV

Studime e Ulët-1(Rashicët)

(Kodi: 73000009012)

TS  10/0.4 kV

Karaqë

(Kodi: 73000009019)

TS  10/0.4 kV

Begaj (lagjja Kaqanolli-Tërstena)

(Kodi: 73000009029)

TS  10/0.4 kV

TSSH-Begaj Lagjja Hajra

(Kodi: 73000009032)

TS  10/0.4 kV

Studime e Epërme

(Kodi: 73000009013)

TS  10/0.4 kV

Studime e Epërme

(Kodi: 73000009011)

TS  10/0.4 kV

Studime e Ulët-3 (Gëerxhalitë)

(Kodi: 73000009014)

TS  10/0.4 kV

Sfaraqak i Epërm

(Kodi: 73000009015)

TS  10/0.4 kV

Gojbulë-1 (Serbët)

(Kodi: 73000009016)

TS  10/0.4 kV

TSSH-Lagjja Istrefi

(Kodi: 73000009031)

TS  10/0.4 kV

Gojbulë-2 (Serbët)

(Kodi: 73000009017)

TS  10/0.4 kV

Miraqë

(Kodi: 73000009018)

TS  10/0.4 kV

Skromë-1

(Kodi: 73000009021)

TS  10/0.4 kV

Shilovicë

(Kodi: 73000009020)

TS  10/0.4 kV

Skromë-2

(Kodi: 73000009022)

TS  10/0.4 kV

Bozhlan

(Kodi: 73000009023)

TS  10/0.4 kV

Gumnisht-1

(Kodi: 73000009024)

TS  10/0.4 kV

Gumnisht-2

(Kodi: 73000009025)

TS  10/0.4 kV

Korollovë

(Kodi: 73000009026)

TS  10/0.4 kV

Vesekovc

(Kodi: 73000009027)

TS  10/0.4 kV

HAXHA COMPANY SH.P.K.

(Kodi: 73000009030)

TS  10/0.4 kV

HAXHA COMPANY SH.P.K.

(Kodi: 73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqë, Skromë, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Kalimi i përçuesve në shtyllat e betonit në fshatin Gojbulë.