Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara në rrjet, KEDS njofton për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjet nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Pejës

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja:  Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV .17 Nëntori 2 (Kodi: 51000015005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Eliot Engel 2 dhe Prokuroria Themelore.

Arsyeja:  Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.

Nga NS 110/35/10 kV Peja 1do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV . Te rruga e Hekurudha (Kodi: 50000007003) prej orës   10:00 deri në ora 11:00

Vendet: rr.Fadim Nimani- një pjesë, Fusha e Pejës- një pjesë, Haxhi Tahiri, Jeton Dedushaj dhe Vëllezërit   Dervushaj- një pjesë.

Arsyeja:  Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Istogu  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istog Qendra  (Kodi: 54000013) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët:2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Terezë, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja:  Ndërrimi i shtyllës me kërkesë të K.K. Istog – te rrethi.

Rajoni i Gjakovës

1.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terezive  (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në 11:00 dhe nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Rajoni i Prizrenit

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania  (Kodi: 31000017) prej orës 10:30 deri 10:45 dhe nga 15:30 deri 15:45

Vendet: rrugët: 119 Azem Bejta, 2 Ukë Bytyçi, 249 Bekim Berisha, 250 Nazim Kokollari, 251 Muharrem Bajraktari, 257 Xhemajl Fetahu, 258 Xhemajl Mustafa, 259 Ibrahim Thaçi, 262 Dalmatët, 264 Enver Dukagjini, 265 Muhamet Çami, 266 Nehat Demiri, 267 Fazli Grajçevci, 268 Gjin Muzaka, 270 Balshajt dhe Dardania, Lubizhëa dhe Skorobishtë.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Dardania II me (kodi: 31000017001) nga ora 10:30 deri ora 15:45

Vendet: Dardanija II.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të  mbingarkuar  të TS Dardania II.