Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të planifikuara, KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës deri në 9 orë

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në disa pjesë të Kosovës nesër është paraparë të ndërpritet rryma në disa lokalitete të vendit.

Koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 9 orë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 24-11-2020

1.

Nga  TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës  08:00-17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkycja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikycja në rrjetin e ri nëntokësor.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 24-11-2020

1.

Nga  NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

LP 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Pastrimi I  trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga  NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

LP 10 kV Livadica me (kod: 14000011)  në dy termine nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 13:00 deri 13:15

Pa tension do të mbesin edhe këto NS 10/04kV:

NS 10/04 kV Dumnicë te Lugu ZPRR 2019  (Kodi: 14000011334) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dumnicë te Lugu.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës të tensionit ë mesëm.

NS 10/04 kV Dumnicë te Kodra e Miftarit Kodi: 14000011134) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dumnicë te Kodra e Miftarit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës.

NS 10/04 kV Diana – Shpk,fshati Merdar (Kodi: 14000011239) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Stadiumi i Hysit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe  manipulimi me ndarës

NS 10/04 kV MPB-Pikë Kalimi Kufitar Merdar (Kodi: 14000011299) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: MPB-Pikë Kalimi Kufitar Merdar

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës.

NS 10/04 kV Dogana, (Kodi: 14000011135) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dogana.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 24-11-2020

1.

TS Vushtrria 2  110/10KV do të ndërprehet:

LP 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011)  nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

Rajoni i Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 24-11-2020

1.

TS Kamenica 110/10KV do të ndërprehet:

LP 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001)  nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kopërnicë, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë dhe Air Energy.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave  10 kV.