Punime të domosdoshme, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 20.06.2024, do të ketë punime të domosdoshme për ‘siguri të sistemit’.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

1.

NS 110/10 [kV] Prishtina 3

Nga Dalja 10[kV] Nr.  28 Sigurimi social  do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] TS Gjyqi 1 (kodi: 12000020087) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/0.4[kV] TS  Gjyqi 2, 3 (kodi: 12000020128) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. Meto Bajraktari dhe rr. Ilaz Agushi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, premontimi i shtyllave 0.4kV.

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga Dalja 10[kV] Llapnasella do të ndërprehen këto NS 10/0.4[kV] në Stabiliment te Hib Petrolli nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Petroll Company (Kodi:19000036029)

NS 10/0.4[kV] Veton Topanica “AS PLAST” shpk (Kodi:19000036158)

NS 10/0.4[kV] Rexhep Beqiri(Kodi:19000036140)

NS 10/0.4[kV] Preoci 1 (Kodi:19000036001)

NS 10/0.4[kV] Preoci 2 (Kodi:19000036002)

NS 10/0.4[kV] Kozmetik Parfumeri Golding-re (Kodi:19000036009)

NS 10/0.4[kV] HIB Petrolli (Kodi:19000036015)

NS 10/0.4[kV] Objkt afarist te HIBI (Kodi:19000036021)

NS 10/0.4[kV] Bujar Nuka (Kodi:19000036025)

NS 10/0.4[kV] Arena auto (Kodi:19000036027)

NS 10/0.4[kV] Autodardania -Valdet Gjonbalaj (Kodi:19000036132)

NS 10/0.4[kV] Preoci 3  ( TE Mercedesi) (Kodi:19000036003)

NS 10/0.4[kV] Mercedes  Mita (Pumpa e benzines) (Kodi:19000036004)

NS 10/0.4[kV] Kamp shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi:19000036011)

NS 10/0.4[kV] Objekti privat Hamdi Mehmeti(ob. elipsa) (Kodi:19000036012)

NS 10/0.4[kV] “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi:19000036013)

NS 10/0.4[kV] NTP” ARBËRIA”(Clirimi) (Kodi:19000036016)

NS 10/0.4[kV] Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000036028)

NS 10/0.4[kV] NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000036129)

NS 10/0.4[kV] Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000036137)

NS 10/0.4[kV] Thesar Llapashtica (Kodi:19000036138)

NS 10/0.4[kV] Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000036146)

NS 10/0.4[kV] Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000036156)

NS 10/0.4[kV] Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000036159)

NS 10/0.4[kV] Gani Aliu (Kodi:19000036161)

NS 10/0.4[kV] Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000036162)

NS 10/0.4[kV] F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi:19000036163)

NS 10/0.4[kV] Driton Mehmeti (Kodi:19000036164)

NS 10/0.4[kV] Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000036247)

NS 10/0.4[kV] “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000036248)

NS 10/0.4[kV] Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000036249)

NS 10/0.4[kV] Fitim Lutfi Hasani (Kodi:19000036273)

NS 10/0.4[kV] ALBATROS COMPANY (Kodi:19000036276)

NS 10/0.4[kV] EURO ABI”SHPK- (Kodi:19000036286)

NS 10/0.4[kV] Bujar Shefki Haxhiu (Kodi:19000036287)

NS 10/0.4[kV] MERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  Klodian Allajbeu (Kodi:19000036290)

NS 10/0.4[kV] TE FATOSI “SHPK” Bajram Hyseni (Kodi:19000036301)

NS 10/0.4[kV] Veprim Hajredin Karaçica (Kodi:19000036302)

NS 10/0.4[kV] PROEX SH.P.K (Kodi:19000036330)

NS 10/0.4[kV]  (Kodi:19000036344)

Vendet: Biznese rreth magjistrales Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjave te reja në projektin LOT 43 (2022) Feeder 5.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja 3 (kodi: 50051003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Visar Kelmendi, lagjja Dukagjini, lagjja Puhovci dhe lagjja Muharrem Shala.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrim i kthinave të tensionit të mesëm, krijimi i lidhjes unazore.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Leshan (kodi: 51000005 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Gllaviçicë, Jabllanicë, Jabllanicë e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension, projekti LOT 3: Leshani 2,  Kliqina 2.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] J05 Istog Qendra (kodi:  54000013) prej orës 09:30 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: punët qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Hasi 2  (kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajte preventive e daljes 10kV(shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Brodi (kodi: 30037003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Brod dhe konsumatorët komercial: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod dhe TS- Penda HC Dikancë.

Arsyeja: Mirëmbajte preventive e daljes 10kV(shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10[kV] Theranda

Nga Dalja 10[kV] Reshtani do të ndërprehet nga ora 09:00 deri në ora 11:00

NS 10/0.4[kV] TS Banesat te KEK-u  7 (Kodi: 32000017013)

Vendet: rr. Brigada 123.

Arsyeja: Punime në projekte investive në LOT_18.

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00  deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shkoza (kodi: 82000009) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 490 Gëzim Hamza – Piktori, 497 Shkelzen Krasniqi, 498 Xhevat e Alajdin Elshani, 499 Mustafë Ibishi dhe 2 konsumatorë fshatit Shkozë dhe 21 konsumatorë komercial.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

Punime nga pala e tretë

1.

Stbilimenti 10 [kV] Gjakova II

Nga  Dalja 10[kV] Gjakova I  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS 77 (kodi: 81000115351 )  prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Aleksandër Mojsiu.

Arsyeja: punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi: 60024003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, pastrimi i trasesë.