Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1 (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr.Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin  në NS Ulzat-1 Hajvali.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Betoni 1 (kodi: 40041002 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave për shkak të mbingarkesës.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Gypave  2 (kodi: 40041008 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: 1 konsumator komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave për shkak të mbingarkesës.