Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 13.06.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë të treta.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bajçin-Pollatë  (kodi: 14000014 )nga ora 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet:Buzëllap,Dobërdol, Kërpymeh, Metehi, Repë, Pollatë, Dvorisht, Zhiti ,Sylevic, Brecë, Tërnavicë, Marincë, Bradash, Peran, Bajçinë, Murgull ,Pakashticë e Poshme Rr,Vlora.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001)nga ora 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i konzollave në shtylla 10kV

****

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga Dalja Llapnasella – Stabiliment te Hib Petroll do të ndërpriten këto nënstacione:

Mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 17:00

1          NS 10/0.4kV TS Petroll Company+FF1063:F8365  Kodi:    19000036029

2          NS 10/0.4kV TS Veton Topanica “AS PLAST” shpk  Kodi:    19000036158

3          NS 10/0.4kV TS Rexhep Beqiri  Kodi:    19000036140

4          NS 10/0.4kV TS Preoci 1   Kodi:    19000036001

5          NS 10/0.4kV TS Preoci 2   Kodi:    19000036002

6          NS 10/0.4kV TS Kozmetikë Parfumeri Golding-re Kodi:    19000036009

7          NS 10/0.4kV TS HIB Petroll  Kodi:  19000036015

8          NS 10/0.4kV TS Objkt afarist te HIBI  Kodi: 19000036021

9          NS 10/0.4kV TS Bujar Nuka  Kodi:  19000036025

10         NS 10/0.4kV TS Arena auto  Kodi: 19000036027

11         NS 10/0.4kV TS Autodardania -Valdet Gjonbalaj Kodi: 19000036132

12         NS 10/0.4kV TS Preoci 3  ( TE Mercedesi)  Kodi: 19000036003

13         NS 10/0.4kV TS Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       Kodi:    19000036004

14         NS 10/0.4kV TS Kamp shtepiza- Petrit Deçani  Kodi: 19000036011

15         NS 10/0.4kV TS Obj.priv. Hamdi Mehmeti(ob. elipsa)  Kodi: 9000036012

16         NS 10/0.4kV TS “EDA” Spitali intermed preoc   Kodi: 9000036013

17         NS 10/0.4kV TS NTP” ARBERIA”(Clirimi)  Kodi: 19000036016

18         NS 10/0.4kV TS Zenel Beqiri(Depo te Luli)   Kodi:19000036028

19         NS 10/0.4kV TS NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti  Kodi:    19000036129

20         NS 10/0.4kV TS Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.  Kodi: 19000036137

21         NS 10/0.4kV TS Thesar Llapashtica  Kodi: 19000036138

22         NS 10/0.4kV TS Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk Kodi: 19000036146

23         NS 10/0.4kV TS Muja Preniqi “Autosallon”   Kodi:  19000036156

24         NS 10/0.4kV TS Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k    Kodi:    19000036159

25         NS 10/0.4kV TS Gani Aliu Kodi:  19000036161

26         NS 10/0.4kV TS Nexhat Fazliu “Binni” shpk   Kodi:    19000036162

27         NS 10/0.4kV TS F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci   Kodi:    19000036163

28         NS 10/0.4kV TS Driton Mehmeti  Kodi:  19000036164

29         NS 10/0.4kV TS Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)  Kodi:  19000036247

30         NS 10/0.4kV TS “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi      Kodi:  19000036248

31         NS 10/0.4kV TS Hysen Shabani NPT “GAMMA”    Kodi:  19000036249

32         NS 10/0.4kV TS Fitim Lutfi Hasani  Kodi:  19000036273

33         NS 10/0.4kV TS ALBATROS COMPANY   Kodi:  19000036276

34         NS 10/0.4kV TS EURO ABI”SHPK-    Kodi:  19000036286

35         NS 10/0.4kV TS Bujar Shefki Haxhiu     Kodi:   19000036287

36         NS 10/0.4kV TS MERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  Klodian Allajbeu           Kodi:    19000036290

37         NS 10/0.4kV TS TE FATOSI “SHPK” Bajram Hyseni    Kodi:    19000036301

38         NS 10/0.4kV TS Veprim Hajredin Karaçica Kodi:  19000036302

39         NS 10/0.4kV TS PROEX SH.P.K  Kodi: 19000036330

40         NS 10/0.4kV TS   Kodi:  19000036344

Vendet: biznese rreth magjisrtrales Prishtinë –Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjave të reja në projektin LOT 43 (2022) Feeder 5.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10kV Komuna Mamushë (kodi: 30034005)nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Sërbica e Ulët II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit .

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e daljes 10kV, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

2.

Nga NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bresana (kodi: 30036007) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive e daljes 10kV, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV Krenar Xhema&Hatim Krasniqi (kodi: 30033008019) nga ora 09:00 deri 14:00.

Vendet: TS Krenar Xhema&Hatim Krasniqi.

NS 10/0.4kV Te Rrethi i Hoçës (kodi: 30033008023) nga ora 09:00 deri 14:00.

Vendet: TS Te Rrethi i Hoçës.

NS 10/0.4kV Valton Ibrahim Buduri (kodi: 30033008027) nga ora 09:00 deri 14:00.

Vendet: TS Valton Ibrahim Buduri.

Arsyeja: Ndërpreje për siguri, kyçja e kabllove të tensionit të ulët.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Maxhunaj (kodi: 73000011 )nga ora 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Fshatrat: Brezhnicë  (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori  (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc  (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive- vendosja e shtyllave 10 kV Pestovë.

2.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) nga ora 10:30 deri në ora 14:30.

Vendet: Fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beçani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamia, Izbicë, Izbicë-Lagjja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliç, Kopiliç-Lagjet: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagjet: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagjja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve, Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjës dhe kontrollimi për vaj i transformatorit.

****

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Nadakovc (kodi: 73000014) nga ora 09:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Fshtrat: Nedakovc, Mavriç, Sfaraçak, Sfaraçak i Epërm, Sfaraçak i Poshtëm , si dhe një pjesë e rrugëve Liqeni i Prespës dhe Bajram Latifi.

Arsyeja: Projekte investive, montimi i shtyllave të reja të betonit për projektin LOT2 Mitrovica-Nadakofci-22 MV1-02/702.

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërpritet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00  deri në ora 16:00.

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof. Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker. Fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleçan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë, si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërpritet:

Dalja 10kV Shkoza (kodi: 82000009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 490 Gëzim Hamza – Piktori, 497 Shkelzen Krasniqi, 498 Xhevat e Alajdin Elshani, 499 Mustafë Ibishi dhe 2 konsumatorë fshatit Shkozë dhe 21 konsumatorë komercial.

Arsyeja: Projekte investive, instalimi i përçuesit ACCC në linjën 35 kV Rahovec – Malishevë, si dhe ndërrimi i izolatorëve 35kV.

****

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV  Elektromotori Deva  me kod:( 81000003) nga ora 09:00 deri ora 15:00.

Vendet:  Rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta (1 konsumator), Asim Vokshi (1 konsumator), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize,  Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja:Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 10(20)kV, sipas ZT.

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stublla (kodi: 61067001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubëll e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.