Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 11.06.2024, do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe nga palë të treta.

Si rezultat, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1. NS 35/10kV Batllava do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Orllani (kodi: 14015002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00 .

Vendet: Kushevit, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci  dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Miradi e Eperme (kodi: 15018019) prej orës 09:00 deri në ora 14:00 .

Vendet: Miradi e Epërme, Miradi e Ulët, Standart plin PeH, Al Trade, Interpres Kosova Sot, Petrol Oti Sllovenia, ndriçimi public për Autostrade , As Partners dhe Imer Berisha Bylmeti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.NS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Rrugët: Lagjëja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor. Fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferrë (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Juniku..

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2. NS 10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Volljaku (kodi: 52000102) prej orës 11:00 deri në ora 14:00 .

Vendet: Guri i Zi, Mirusha, Sepereacion Boksit, Lagjja Nora, Lagjja Foniqi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve, ndërrim i shtyllave dhe lokacioni Deiq -Zajm.

Ferizaj:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Rrugët: E Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë). Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

Mitrovicë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 [kV] Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00 .

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.