Foto: KALLXO.com

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës pasnesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten do të kryhen punime për siguri të sistemit të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

10.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 35/10 kV Prizreni III

Nga Dalja 10 kV Çlirimi i Popullit do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Shtëpia e Kulturës  (kodi: 30032013004) nga ora 07:00 deri ora 13:00

Vendet: Shtëpia e Kulturës, Teatri i Prizrenit, një pjese e rr. Adem Jashari, një pjesë e rr.Mbreti Zog.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, krasitja e druve dekorativ në rr. Adem Jashari nga kompania “EKOREGJIONI”.

10.02.2023

Punime nga pala e tretë

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Isniqi (kodi: 53000008) nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: Ahmetgjekajt, Tishukajt, Mehmetajt, Mulajt, Kuklec, Osadautajt, Tahirsylaj, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.