Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të domosdoshme në sistem, KEDS tregon vendet ku nesër do të ndalet rryma

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokalitete të vendit.

Sipas njoftimit të KEDS-it punime nesër është paraparë të zhvillohen në rajonin e Gjakovës dhe të Prizrenit.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Gjakovës

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha  (Kodi: 82082002) prej orës 11:00-15:00.

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS – Mirusha VII dhe TS – Garaqevë.

Rajoni i Prizrenit

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci  (Kodi: 30000015) prej orës 13:00-16:00.

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Kyçja e  kabllove  të tensionit të mesëm për segmentin e NS  të ri 10/04 kV Lagjja Jeta  e re Arbanë.