Punime të domosdoshme në sistem, KEDS tregon ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Orllani  (kodi: 14015002 )  nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prelluzha  (kodi: 18024003) prej orës  10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Stanovc i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10(kV) Shkabaj (kodi:15019002) nga ora  09:00 deri 14:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit- një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Matiçani 4  (kodi: 19000041007) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet:  Matiçan – shtëpitë në afërsi te Prishtina high school  në rr Bujar Lahu deri tek Villa Pikniku.

Arsyeja: Vendosja e një daljeje të re.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme. Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrim i trasesë.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat Prekall, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa  (kodi: 31000026 ) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresana (kodi: 30036007) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga  TS 35/10kV Dragash (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV]  Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Bellanica (kodi 82082005 ) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

3.

Nga NS 35/10 kV Malishevë  do të ndërprehet:

LP 10kV Banja (kodi: 82082008) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili  (kodi: 82082006) prej ores 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumatorë). Fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,   zëvendësimi I shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve  dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,   zëvendësimi I shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve  dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Binça (kodi: 61067008)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Binçë, Buzovik, Debelldeh, Kabash, Kolishtë (një pjesë), Ramnishtë, Shushtë dhe një pjesë e rrugës Agim Ramadani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Uglari (kodi: 60060016) nga ora10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006)  nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  vendosja e përçuesit.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këta  TS-a nga ora 10:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1        (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2        (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani     (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc       (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” Arbëria” (Çlirimi)   (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P.       (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)             (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani)     (Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu             (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk.    (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani)              (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa – objekti banesor             (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.          (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)   (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonierka-Renulual Betoni       (Kodi:19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA          (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist      (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4             (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti        (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K     (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi                (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi:19000035264)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja.10kV Fakulteti Filozofik (Kodi: 19100004) prej orës 10:00 – 10:15 dhe nga ora 13:15 -13:30

Vendet: Fakulteti Filozofik, Rr.Sylejman Vokshi, Rektorati, Fakulteti Ekonomik, nje pjesë e rr.Tringë Smajli.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehen:

TS.10/04kV Sylejman Vokshi 1 (Kodi: 19100004087) prej orës 10:00 deri 13:30

TS.10/04kV Sylejman Vokshi 2 (Kodi: 19100004088) prej orës 10:00 deri 13:30

TS.10/04kV Sylejman Vokshi 3 (Kodi: 19100004089) prej orës 10:00 deri 13:30

TS.10/04kV Rektorati (Kodi: 19100004009) prej orës 10:00 deri 13:30

TS.10/04kV Fakulteti Ekonomik 1 (Kodi: 19100004010) prej orës 10:00 deri 13:30

TS.10/04kV Fakulteti Ekonomik 2 (Kodi: 19100004011) prej orës 10:00 deri 13:30

Vendet: rr.Sylejman Vokshi, Rektorati dhe Fakulteti Ekonomik.

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, energjizimi i kthinave hyrëse dhe dalëse për konsumatorin ” Parking Center” Sh.P.K.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Diletacioni (Kodi: 11000007025) prej orës  10:00 deri 13:30

Vendet: Një pjesë e rr.Tringë Smajli.

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, energjizimi i kthinave hyrëse dhe dalëse për konsumatorin ” Parking Center” Sh.P.K.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Edith Durham (Kodi: 12000003019) prej orës 10:00 deri 13:30

Vendet: Një pjesë e rr.Sylejman Vokshi

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, energjizimi i kthinave hyrëse dhe dalëse për konsumatorin ” Parking Center” Sh.P.K.

5.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr. 4  (kodi: 11000075)  në dy termine nga ora 10:00 deri 10:05  dhe nga ora 13:55 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Isa Kastrati, një pjesë e rr. Sali Nivica, nje pjesë e rr.Gazmend Zajmi, një pjesë e rr. Enver Maloku, rr.Ndue Përlleshi, një pjesë e rr. Jakov Xoxa, një pjesë e rr. Ahmet Korenica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension.

6.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 19000075015, 024, 160, 192, 226)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rr. Prekazi dhe rr.Muhamet Çami.

Arsyeja: Realizimi i hyrje-daljes(Mufit), energjizimi i TS nuk do të bëhet deri me lëshimin e raportit teknik.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi 74000009) prej orës 09:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Lagjja “Qyteti I”.TS Spitali,TS Barrnatorja,TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6, TS Te 110kv.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Peja

1.

TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej ores 11:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Lagjja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm për konsumatorin Emir Hasanaj.

2.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Dardania I (Kodi: 51000001)  nga ora 10:30 deri 17:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ali Pashë Gucia (një pjesë), Anton Çeta, Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Haxhi Selim Qehaja (një pjesë), Hilmi Malushaj (një pjesë), Jashar Haxha (një pjesë), Konstandin Kristoforidhi (një pjesë), Muharrem Kelmendi (një pjesë), Nexhip Basha (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Pjetër Bogdani (një pjesë), Sylejmon Vokshi, TMK (një pjesë) dhe Xhelal Preveza (një pjesë).

Arsyeja: Punimi i gjashtë lidhësve kabllovike për krijimin e sistemit hyrje dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.