Foto: KALLXO.com

Punime të domosdoshme në rrjet, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe në projekte investive të parapara për nesër në disa lokalitete të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas KEDS sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 35/10kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll Hajkobil (Kodi: 14016004 )  prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

2.

Nga NS 35/10 Koliqi H05 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Batllava (kodi 140150) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve të rinjë.

Rajoni i Prizrenit

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podrumi  (Kodi: 30000014)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha

Rajoni i Pejws

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)  prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të thyera, pastrim traseje  ndërrimi i izolatorëve

Rajoni i Ferizajt

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Pylltaria (Kodi: 40043004)  prej orës 10:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re.

Arsyeja: Enerxhizimi i degëzimit  10kV-Pylltaria (dislokimi i një pjesë të degzimit 10kV)

06.08.2021 

Rajoni i Ferizajt

1.

Nga NS 35/20/10 Magure do të ndërprehet:

TS 3 – H06 (kodi 410480) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Aeroporti i Prishtinës në Sllatinë dhe 1 konsumatorë komercial – Terminali i ri i Aeroportit në fshatin Vrellë.

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve të rinjë.

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.30 Tregetia  ( Kodi: 11000023) prej ores 09:00-09:05 dhe nga ora13:55-14:00

Vendet: Lagjëja Mati-1 një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

2.

TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS  NTSH “Naki Trade” ( Kodi: 11000023213) prej orës 09:00-14:00

Vendet: Objekti banesor “Naki Trade”

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit

3.

TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS  Lagja e Spitalit 10(R.Hajdari) ( Kodi: 11000017133  ) prej ores 08:30-12:30

Vendet: Lagja e spitalit 10(R.Hajdari)

Arsyeja: Për shqyrtimin e vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7,  Feeder 4

4.

TS 110/10kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Misin Deli Thaqi  ( Kodi: 19000025259) prej ores 13:00-17:00

Vendet: objekti banesore Misin Thaqi

Arsyeja: Për shqyrtimin e vajit në transformotor në kuader të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7,  Feeder 4

5.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Komorani ( Kodi: 16023007) prej ores 12:00-12:30 dhe nga ora16:30-17:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjeja e Koperatives, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i larte, Ujesjellsi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë) .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

6.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS  Komoran te Vilaket ( Kodi: 16023007103 ) prej ores 12:00-17:00

Vendet: Komaran te Villaket

Arsyeja: Punime në TS dhe vendosja e ndarësit TM.

7.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS  Mulakët  ( Kodi: 16023007105 ) prej ores 12:00-17:00

Vendet: Lagja Milaket

Arsyeja: Punime në TS dhe vendosja e ndarësit TM.

Rajoni i Mitrovicës

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica 2   do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS  Shefqeti ( Kodi: 70000004006  ) prej ores 09:00-16:00

Vendet: Rr, Edit Durham,rr, Minatorët e Trepçës, Kanali Lushta

Arsyeja: Kyqja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokesorë