Foto: KALLXO.com

Punime të domosdoshme në rrjet, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe në projekte investive të parapara për nesër në disa lokalitete të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas KEDS sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Ferizajt

1.

TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (Kodi: 41000005 )  prej orës 10:30  deri ne ora 12:30

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta  e re, Gracjka e Vjetër, Topliqani, Gracka e Vogël.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit.

Rajoni i Mitrovicës

1.

NS 110/10kV Vushtria 2  do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi  prej orës 10:00 – 15:00.

Trafostacionet do të mbesin pa tension:

TS  10/0.4 kV Studime e Ulët-1 (Rashictë) (Kodi: 73000009012)

TS  10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)

TS  10/0.4 kV Begaj (lagjja Kaçanolli-Tërstena) (Kodi: 73000009029)

TS  10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagjja Hajra (Kodi: 73000009032)

TS  10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)

TS  10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)

TS  10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalitë) (Kodi: 73000009014)

TS  10/0.4 kV Sfaraqak i Epërm (Kodi: 73000009015)

TS  10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbët) (Kodi: 73000009016)

TS  10/0.4 kV TSSH-Lagjja Istrefi (Kodi: 73000009031)

TS  10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbët) (Kodi: 73000009017)

TS  10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)

TS  10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)

TS  10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)

TS  10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)

TS  10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)

TS  10/0.4 kV Gumnisht-1 (Kodi: 73000009024)

TS  10/0.4 kV Gumnisht-2 (Kodi: 73000009025)

TS  10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)

TS  10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)

TS  10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009030)

TS  10/0.4 kV HAXHA COMPANY SH.P.K. (Kodi: 73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulç, Miraqë, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Punime në projektin rruga Bahri Kuqi – Investim në tensionin e mesëm, rrjetin e tensionit të ulët, të mesëm dhe  në nënstacion.

Rajoni i Prishtinës

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.