Ilustrim: Poqi elektrik

Punime të domosdoshme në rrjet, KEDS njofton për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të energjisë

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik, KEDS njofton se nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i punimeve dhe i ndërprerjes së energjisë sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 61065002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Xhemajl Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i TS të mbingarkuar në TS Kulla Xhemajl Ibishi 1.

Rajoni i Gjakovës

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi: 82000003) prej orës 13:00 dhe nga ora 13:30

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Izolimi i kabllos në TS Rahovec V.

Rajoni i Mitrovicës

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:30 dhe nga ora 16:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 10kV dhe zhvendosja e transformatorit 250kVA nga objekti (kullë) në trafoshtyllë.