Punime të domosdoshme, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës pasnesër

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive pasnesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

TS 110/10 kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J9 Llukar  (kodi: 13000004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardh I Madh  (kodi: 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të dyfishta dhe eliminimi i rrezikut.

3.

TS 35/10 kV Batllava  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani (kodi: 14015002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngim i përçueseve.

4.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharbani (kodi: 14016003) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Demontimi i shtyllave 10[kV] në LP Sharbani si dhe largimi i urave të 4 TS që ishin furnizuar në mënyre alternative nga LP Batllava e që i përkasin LP Sharbani.

5.

TS 35/10 kV Batllava  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej ores 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Demontim i shtyllave 10[kV] në LP Sharbani si dhe largimi i urave të 4 TS qe ishin furnizuar në mënyre alternative nga LP Batllava e që i përkasin LP Sharbani.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

TS 110/35/10 kV Shterrpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha Brodi (kodi: 40044005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë) dhe Tahir Efendija (një pjesë).Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i shtyllës së betonit të trafostacionit  5.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglar (kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës  (kodi: 60061013) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studime  (kodi: 73000013) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Studime-2, TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrefikset (Studime),TSSH 2-Maji,Studime,Grupi I biznesit,Fabrika Ekstra,PROEX SH.P.K.  Ylber Kuraja.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  zëvendësimi i izolatorëve, shtrëngim i përçuesve.

2.

TS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prekazi  (kodi: 74000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagjja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagjja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2  (kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

TS 110/10 kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha  (kodi: 31000012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

TS 35/10 kV Gurakoc  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi  (kodi: 50052003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrim shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

TR 2 (J06) vetëm ana 10kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Ali Bajraktari, Arif Reka (një pjesë), Asllan Sylejmani (një pjesë), Adem Jashari, Bali Idrizi (një pjesë), Demë Isufi (një pjesë), Fidanishte, Jahë Kabashi, Kasim Shala, Mitrush Kurteli (një pjesë), Muaharrem Gashi (një pjesë), Myrvete Maksutaj (një pjesë), Rrusta i Sadri Elezit (një pjesë), Sylejman Vokshi (një pjesë), Sadik Hamza (një pjesë), Sali Murati (një pjesë), Smajl Rexhaj (një pjesë), Syl Selimi (një pjesë), Xhavit Lajqi (një pjesë) dhe Zhukë Haxhija (një pjesë), Adem Thaqi, Atë Shtjefën Gjeqovi, Dedë Gjon Luli (një pjesë), e Batonëve, Fidanishte (një pjesë), Gjin Bua Shpata (një pjesë), Iliaz Pashë Dibra, Islam Tabaku (një pjesë), Papa Klementi XI (një pjesë), Sali Rama (një pjesë), Skender Gega (një pjesë), Terolit, Ymer Basha (një pjesë), 7 Shtatori (një pjesë), Afrim Gjuraj (një pjesë), Bujar Shala (një pjesë), e Preshevës, Ekrem Berisha (një pjesë), Gani Kelmendi, Konferenca e Bujanit, Kurt Abazi (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Mehmet Bajraktari (një pjesë), Muharrem Berisha (një pjesë), Muharrem Morina (një pjesë), Mustafë Abazi, Naum Veqilharxhi, Nexhmedin Elshani, Përparim Krasniqi (një pjesë), Ploja e Firzës, Rexhë Rexhaj, Rexhep Sokoli, Selmon Morina (një pjesë), Tahir Berisha (një pjesë), Tasim dhe Hajrush Elezaj, Vëllezrit Rexhaj (një pjesë), Via Egnatia, Vrana Konti (një pjesë), Xhevdet Hoti dhe Zhul Veseli, Adem Thaqi (një pjesë), Ahmet Gjikolli, Bill Klinton, Demostratat 1968 (një pjesë), Esat Mekuli (një pjesë), Hasan H. Murati (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Ndue Bytyqi (një pjesë), Nuredin Gërvalla (një pjesë), Shaban Polluzha (një pjesë),  Shpetim Bojku, Sylë Hasani, Vëllezërit Kelmendi, Vëllezërit Topulli dhe Ymer Basha (një pjesë), Agim Binak Qelaj, Arbëreshë (një pjesë), Beteja e Qafë Broqit, Fidanishtja (një pjesë), Vitomirica, Ali Hysvukaj, Balë Alia (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Beqir Kastrati (një pjesë), Fabrika e Birrës (një pjesë), Fadil Nimani, Faton Nikqi, Fusha e Pejës, Gani Daci (një pjesë), Gavril Dara i Riu, Haxhi Tahiraj,  Hekurudhës (një pjesë), Jahë Kabashi (një pjesë), Jeton Dedushaj, Mic Sokoli (një pjesë), Muharrem Blakqori, Nexhdet Basha, Pandeli Sotiri (një pjesë), Ramë Feka, Sak Fazlia, Sali Jaha, Sylë Mehmeti, Sylejmon Lleshi (një pjesë), Tranzit (një pjesë), Vëllezrit Dervishaj, Xhorxh Fred Viliams, Qerim Muriqi, Zahir Pajaziti dhe Zhyl Selmani si dhe pjesë e fshatit Qyshk, Fadil Nimani (një pjesë), Fatos Ademaj (një pjesë), Fusha e Pejës,  Gani Daci (një pjesë), Ramë Geci, Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit (një pjesë) dhe Zhuj Selmani dhe Lagjja Fidanishte; fshatrat: Bllagaj, Katundi i Ri (një pjesë), Llabjan, Lluga e Drinit (një pjesë), Nabergjan, Nakëll, Qunguri, Qyshk (një pjesë), Treboviq, Vitomiricë (një pjesë) dhe Zahaq (një pjesë), Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël, Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri,  Novosellë, Vitomiricë , Vitomiricë I,II dhe III dhe Ozdrim; rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë) dhe Tranziti.

Pa tension mbetet edhe: Hidrocentrali Radavci,

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lulëzim Eset Tafa”Model Sllovenia” ( Kodi: 15018006247) nga ora 09:00-13:00

Vendet: rr.Nëna Terezë (një pjesë) dhe rr. e Llapit ( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga NS 35/10 kV Badovc  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva ( Kodi:10014011) nga ora 07:00-09:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe  Shushica.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

NS 110/35/10 [kV] Prishtina 1   do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J18 Energoinvest  (Kodi: 10000003) nga ora  09:00  deri 16:45

Vendet: Ardarea, Meridiani, Migros, Energoinvesti, Step-Ag, TS A.Dervisholli, TS Shpend Shala, Eulex-i  dhe ETC.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha  (kodi: 51000008) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë), Zllopek (një pjesë) dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Vendosje e urave në shtyllën kyçëse sipas pëlqimit elektro-energjetik.