Punime të domosdoshme, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër dhe pasnesër

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive nesër dhe pasnesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

28.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Poklek i ri (kodi: 16100007) prej orës 11:00 – 12:00.

Vendet: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol, Zabel .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i një konzolle të dëmtuar në shtyllën e betonit.

29.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palaj (kodi: 18024001) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovcë, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesëve.

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica  (Kodi:16100008)  prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Baica, Domaneku, Abria,Terdevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Rashinca  (kodi: 41046001) nga ora 10:00 -15:00

Vendet: Fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës “Komandant Kumanova”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me te reja, ndërrimi i pëerçuesëve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime  (kodi: 41000013) prej ores 09:00 -14:00.

Vendet: Fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet: H12 dhe H13 pa tension mbetet:

TR 3 dhe TR 4 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Rrugët: 11 Marsi (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Flaka e Janarit, Hafiz Ali Korqa (një pjesë), Hasan Prishtina, Hoxhë Jonuzi, Idriz Seferi (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), Mustafë Koka, Nikolla Teslla (një pjesë), Çerçiz Topulli (një pjesë), Sherif Frangu, Shote Galica (një pjesë), Banesa Euro Abi, Banesa Palma, Banesa Socilae, Viti, Çerçiz Topulli, Flaka e Janarit, Gjilanit (një pjesë), Habib Sejdiu, Xhemajli Ademi.

Fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubëll e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc, Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban, Drobresh, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë, Binçë, Buzovik, Debelldeh, Kabash, Kolishtë (një pjesë), Ramnishtë, Shushtë, Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë),një pjesë e fshatrave Begrace (Lagj.Luzha),Lagj Remnik i Ri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

2.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1.

Arsyeja: Mir.mbajtje preventive . Z.vend.simi i shtyllave t. drurit me ato të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të TM.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00- 15:00.

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçicë, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi   i përçusëve, pastrim trasesë.

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja – LP10(kV) Ternavci (kodi: 74000012 ) prej orës 09:00- 14:00.

Vendet: Fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjet: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV]  Istog do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rakoshi  (kodi:54000006) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushicë, Shushicë e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja: Mir;mbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesëve, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Mushtishti (kodi: 32000002) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,(ndërrim/përforcim i shtyllave, shtrëngim i përçuesëve).

2.

NS 110/10 kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Shkolla e Muzikës me ( kod: 31000016) nga ora 09:00-14:00.

Vendet: Rrugët: 11 Ismet Jashari – Kumanova, 335 Nuri Sherifi, 336 Shën Flori (një pjesë), 337 Kalaja (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare, 341 Shën Albani, 352 Vajzat e Sulit, 353 Berati, 354 Marin Barleti, 357 Pushkatarët, 359 Iljaz Kuka (një pjesë), 360 Adnan Krasniqi, 361 Aleksandër Flemingu, 363 Shaip Spahiu, 371 Josip Rela, 372 Saraji, 373 Alajdin Berisha, 374 Anif Muji, 375 Bylbyldere, 377 Xhavit Bajraktari, 378 Nexhat Matrangji, 385 Halit Berisha, 387 Feta Gega, 388 Nysret Seharsoj, 389 Hëdërlez, 390 Sheh Emini, 391 Vëllezërit Dehiri, 393 Zekerija Rexha, 442 Lekë Matrënga, Qendra Zejtare I (një pjesë), Qylani I Vjetër, Vranduk dhe Sheshi Shadërvani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica  (kodi: 30036002) prej orës 09:00 – 16:00.

Vendet: Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventivedhe pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani  (kodi: 82000001) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive dhe montimi i ndarësit, degëzimi Zatriq.

29.09.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi 14015001) prej orës 10:00 -12:00.

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Projekte investive, matja e konstruksioneve ekzistuese në mënyrë që të mundësohet vendosja e ndarësave nga kontraktori në projektet LOT16 (2019) “Kaqibeg” dhe “Statovc” – Podujevë.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga dalja 10 kV J35 Veterniku II do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këta  trafostacione, nga ora 10:00 deri 16:00

 1. NS 10/0.4kV Ll. Sello 3       (kodi: 19000035121)
 2. NS 10/0.4kV Ll. Sello 1 (kodi: 19000035123)
 3. NS 10/0.4kV Ll. Sello 2 (Kodi: 19000035122)
 4. NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)
 5. NS 10/0.4kV “EDA” Spitali Intermed Preoc (Kodi: 19000035013)
 6. NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)
 7. NS 10/0.4kV Banesa Private te shk. L.P. (Kodi:19000035020)
 8. NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
 9. NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)
 10. NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)
 11. NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
 12. NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)
 13. NS 10/0.4kV JEHONA Ts privat        (Kodi: 19000035100)
 14. NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)
 15. NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
 16. NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)
 17. NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)
 18. NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi)           (Kodi:19000035003)
 19. NS 10/0.4kV Mercedes  Mita (Pompa e benzinës)   (Kodi:19000035004)
 20. NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)
 21. NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)
 22. NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)
 23. NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)
 24. NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)
 25. NS 10/0.4kV Fura Kobake  (Kodi:19000035042)
 26. NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci         (Kodi:19000035044)
 27. NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)
 28. NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekt banesor              (Kodi:19000035047)
 29. NS 10/0.4kV Afrim Hoxha  (Kodi:19000035048)
 30. NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
 31. NS 10/0.4kV Objekt privat Hamdi Mehmeti(ob. elipsa) (Kodi:19000035012)
 32. NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)
 33. NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)
 34. NS 10/0.4kV Bet.FITORJA (Kodi:19000035104)
 35. NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)
 36. NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Sellë (Kodi:19000035109)
 37. NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi:19000035113)
 38. NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi:19000035120)
 39. NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)
 40. NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica       (Kodi:19000035138)
 41. NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)
 42. NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)
 43. NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)
 44. NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci              (Kodi:19000035163)
 45. NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)
 46. NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)
 47. NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)
 48. NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)
 49. NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)
 50. NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)

51.NS 10/0.4 kV Albatros Company                                                  (Kodi:190000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izloatorëve, tërheqja e përçuesit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00- 10:00 dhe nga ora 16:00 – 18:00.

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të TM.

2.

TS 35/10 kV Malisheva

Nga Dalje 10 kV Caralluka do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Caralluka IV me( kod: 82082001004) nga ora 09:00- 18:00.

NS 10/0.4kV TS Carralluka VII  KOM.(Imer Krasniqi) (me kod: 82082001025) nga ora 09:00- 18:00.

Vendet: TS  004 Carralluka IV dhe TS 025 Carralluka VII

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçusëve ,montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

3 .

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006)  nga ora 09:00 – 17:00.

Vendet: Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  vendosja e përçuesëve dhe konzollave në shtyllat e reja.

29.09.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Halilaqi (Kodi: 41048003) prej orës 09:00- 12:00.

Vendet: Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevk (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet t; kryhen sipas PEE dhe projektit t; aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.