Ilustrim: Poqi elektrik

Punime për sigurinë e sistemit, KEDS njofton për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS njofton se nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët e tensionit të ulët.

TS 220/10kV Drenas do  të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashet (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Rajoni i Ferizajt

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Emin Duraku (kodi: 40040002) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti, Dëshmorët e Kombit, Dimitrije Tucoviq, Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Isa Boletini, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla, Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereçi (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i lidhëses ndërmjet TS “Moda” ( 40040002002 ) dhe TS “Banka” ( 40040001003 ).

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do  të ndërprehet në Stabiliment TS 1 Maji:

TS 10/04 kV TS MBTS Banka (kodi: 40040001003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Privat-Rr.S.Sejdiu (kodi: 40040001025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Privat-Vehbi Salihu (kodi: 40040001174) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ejup Ferati (kodi: 40040001194) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rinor Naser Hysenaj (kodi: 40040001203) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr. S.Sejdiu, Banka, Privat Vehbi Salihu, Ejup Ferati dhe Rinor Hysenaj.

Arsyeja: Realizimi i lidhëses ndërmjet TS “Moda” ( 40040002002 ) dhe TS “Banka” ( 40040001003 ) sipas projektit investiv.