Foto: KALLXO.com

Punime për siguri të sistemit, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka paraparë për nesër punime të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Si rezultat i punimeve në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit :

Rajoni i Prishtinës

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët -TS Matiçani 2.

Rajoni i Pejës

1.

TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja:  Ndërrimi i shtyllës në Vrellë.

Rajoni i Prizrenit

1.

Në NS 110/10kV Therandë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gjinovci  (Stabiliment)  prej orës  08:00 – 10:00

Nënstacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Lagjja Berishët-Gjinovc (Kodi: 32000003017)

NS 10/0.4 kV Qendra Gjinoc (Kodi: 32000003018)

NS 10/0.4 kV lagjja Hajdaraj Gjinovc (Kodi: 32000003019)

NS 10/0.4 kV lagjja Haxhiaj Gjinovc (Kodi: 32000003020)

NS 10/0.4 kV lagja Haziraj Gjinovc (Kodi: 32000003021)

NS 10/0.4 kV Lagja te kisha sallagrazhde (Kodi: 32000003023)

NS 10/0.4 kV Pompa Rexhep Shala (Kodi: 32000003024)

NS 10/0.4 kV Vatat Sallagrazhde 4(Kodi: 32000003025)

NS 10/0.4 kV Salagrazhde 3 (Kodi: 32000003026)

NS 10/0.4 kV Qendër Sallagrazhdë 1 (Kodi: 32000003027)

NS 10/0.4 kV Sallagrazhdë (Kodi: 32000003028)

NS 10/0.4 kV Beqirajt Grikovc 6 (Kodi: 32000003029)

NS 10/0.4 kV Mermer-Bushi – Sellograzhdë (Kodi: 32000003030)

NS 10/0.4 kV Gurthyes Sallagrazhde(baqevc) (Kodi: 32000003031)

NS 10/0.4 kV Grikovci 1 (Kodi: 32000003032)

NS 10/0.4 kV Haxhaj Grikovc 2 (Kodi: 32000003033)

NS 10/0.4 kV Grikoci IV Dushkaja (Kodi: 32000003034)

NS 10/0.4 kV Lapidari Grikovc 3Kodi: 32000003035)

NS 10/0.4 kV Lagjja e Kicëve- te xhamia 5 Grejkovc (Kodi: 32000003036)

NS 10/0.4 kV Sallagrazhdë- lagjja e Dellovcëve (Kodi: 32000003038)

NS 10/0.4 kV Lagjja Plish Grejkovc 7 (Kodi: 32000003039)

NS 10/0.4 kV Lagjja e Kabashëve Sellograzhdë (Kodi: 32000003041)

NS 10/0.4 kV Hasan Muharemaj Gjinovc (Kodi: 32000003042)

NS 10/0.4 kV  NPSH Noli Fadil Mustafa ( kodi: 32000003046)

NS 10/0.4 kV Hdroregjioni Jugor – Sallagrazhdë (Kodi: 32000003049)

NS 10/0.4 kV N.T.P.”ELECTRONI” (Kodi: 32000003050)

NS 10/0.4 kV  Lagjja Seferaj (Kodi: 32000003051)

NS 10/0.4 kV U/Hidroregjioni Jugor – Baqevc (Kodi: 32000003052)

Vendet: Sellograzhdë, Grejkoc, Baqevc, Gjinoc dhe Shala Petrol.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës në Grejkoc.