Punime për siguri të sistemit, KEDS njofton ku do të ketë ndërprerje të energjisë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime në projekte investive dhe punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik. Si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznicë (kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Breznicë, Kozaricë dhe Barilevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

Pejë

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni/ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i ilnjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (kodi: 41000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta  e re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 74000011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llaushë, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri .L.III. e Qytetit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollimi i linjës dhe transformatorit-pastrimi i trasesë etj.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti I (kodi: 82000003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Erenikut (kodi: 80080011) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Ëesley Clark.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në pune e kthinave të reja 10(20)kV.

4.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do te nderprehet:

Dalja 10 kV Dalja11 (kodi: 80080014) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Pesë (5) konsumatorë komercial në rrugën Sadik Pozhegu.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

5.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do te nderprehet:

TS 10/04 kV TS Molla (kodi: 80080008217) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Rr.Mark Lleshi.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

6.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do te nderprehet:

TS 10/04 kV TS Shkolla (kodi: 80080008210) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Rr.Lek Dukagjini.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja në punë e kthinave të reja 10(20)kV.

7.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bellanica (kodi: 82082005) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i një pjese të rrjetit të ri., projektin LOT 31.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Velekinca (kodi: 60062006) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ), Velekincë

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit nga 630 kVA në 1000 kVA.